Lehtien tilaus laskulla

On hauska tilata kotiin erilaisia lehtiä. Tarjontaa on nykyisin valtavasti, ja kotiin voi saada lehtiä joka alalta ja aiheesta. Lehtien lukeminen on rentouttavaa ajanvietettä, ja niitä on mukava lueskella myös tauoilla töissä ja bussissa. Moni lehti löytyy nykyään myös netistä, joten niitä voi lukea kätevästi vaikka tabletin näytöllä.

Lehtitilauksia voi maksaa monella eri tavalla. Jokaiselle löytyy sopiva maksutapa, kannattaa vain neuvotella asiasta ja tutkia eri vaihtoehtoja. https://www.sanomakauppa.fi/Usein-kysyttya/Sanomakauppa-Maksaminen-palautukset-toimitustavat-toimituskulut-tilausehdot-toimitusehdot-ja-peruutusehdot.html?CatalogCategoryID=VQUK7A8hsRIAAAE9zbgTaEbC esittelee erilaisia tapoja tilauksen maksamiseen. On mahdollista maksaa useiden eri verkkopankkien, kuten Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin kautta. Tilaukset voi maksaa laskulla, jonka pystyy maksamaan myös 1-3 erässä. Erän minimisuuruus on 13 euroa, eikä yli 85 euron tilauksia voi maksaa laskulla.

magazines-923474_1280Laskulla voi tilata kaikkia lehtiä, kuten Aku Ankkaa, Kodin Kuvalehteä ja muita suosikkeja. On hyvä pitää mielessä, että laskulla tilattaessa tilaus on peruutettava laskutuskauden loppuessa, jos lehteä ei tahdo enää. Muutoin se jatkuu automaattisesti, ja saapuvista lehdistä on maksettava. Aihetta on puitu esimerkiksi Kuningaskuluttajassa, tässä jaksossa: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/08/16/miksi-lehtitilauksesta-laskutetaan-vasta-kun-lehtia-jo-tullut. Ei ole huono idea tutustua laskujen ehtoihin, jottei ohjelmassa kuvatun kaltaisia ikäviä yllätyksiä tule eteen. Myös asiakaspalvelu auttaa, jos kysymyksiä käyttöehdoista ja niiden soveltamisesta syntyy.

Hätätapauksessa auttaa toisinaan laina. Lainalla saa kätevästi maksut maksettua kerralla, tai tilattua kiinnostavia lehtiä. Muun muassa http://www.uusilaina.fi vertailee erilaisia lainoja, jotka ovat kuluttajalle nopeasti ja helposti saatavilla. Sivuilta selviävät lainan summa, ikäraja, takaisinmaksuaika, vuosikorko ja lainan loppusumma takaisinmaksun jälkeen. Näin harmillisia yllätyksiä ei pääse syntymään. Ennen lainanottoa, kannattaa olla varma, että sen pystyy maksamaan takaisin. Mikäli ongelmia maksujen kanssa tulee, on järkevintä neuvotella pankin kanssa takaisinmaksusuunnitelman muuttamisesta, jotta luottomerkintöjä ei pääse syntymään.

Lehtien tilaus laskulla on nykyään todella helppoa. Se on monille kätevin vaihtoehto maksamiseen. Ainoa ostajalta usein unohtuva seikka on ehdot, joihin kannattaa jokaisen tutustua, vaikka niiden lukeminen voi olla pitkästyttävää. Laskun avulla pääset lukemaan suosikkejasi heti, ja maksaminen sujuu kätevästi omien tarpeiden mukaan. Kannattaa tutkia omia tarpeita, ja harkita laskua.

Author: admin

Share This Post On