Lehti lahjaksi – tee määräaikaistilaus

gift-444519_1280Joulu lähestyy, leluluetteloita tipahtelee postiluukusta ja kynät sauhuavat, kun lapset kirjoittavat kirjeitä joulupukille. Aikuiset ovat usein stressaantuneita etsiessään sopivia lahjoja perheenjäsenille ja ystäville. Erityisesti lapsilla tuntuu olevan jo lähes kaikkea, ja lahjan löytäminen voi olla haastavaa. Useimmilla meistä lahjahankintoja rajoittaa myös budjetti, joten edulliset lahjavinkit tulevat tarpeeseen.

Lehtilahjat lapsille

Kirjat ja lehdet sopivat lahjaksi kaikenikäisille. Pienille lapsille suunnatut lehdet, kuten Muumi-lehti ja Aku Ankka Junior, sisältävät satujen lisäksi puuhatehtäviä, pelejä ja kivoja julisteita. Prinsessa-lehden mukana toimitetaan lisäksi pieni lahja jokaisessa numerossa. Lehti on kätevä ajanviete, joka on helppo pakata mukaan vaikka automatkalle. Anna pienelle prinssille tai prinsessalle lehti lahjaksi – tee määräaikaistilaus vaikka tänään.

Kouluikäisille lapsille sopii hyvin joku harrastukseen liittyvä lehti, kuten Hevoshullu tai Villivarsa. Sisällöltään laaja-alaisempi vaihtoehto on esimerkiksi Koululainen, joka sopii sekä tytöille että pojille. Lehti sisältää ajankohtaista asiaa, ja 7–12-vuotiaille sopivia teemoja elämän eri alueilta. Systeri-lehti on keskittynyt enemmän tyttöjen juttuihin ja sopii hyvin teini-ikää lähestyville. Lehden tilaaminen on edullinen lahjavaihtoehto, ja siitä riittää iloa parhaimmillaan koko seuraavaksi vuodeksi. Tilaa koululaiselle lehti lahjaksi – tee määräaikaistilaus helposti ja kätevästi netissä.

Lehtilahjat aikuisille

Aikuisille suunnattujen lehtien valikoima on huomattavasti laajempi, ja löydät varmasti myös lahjansaajan näkökulmasta mielenkiintoista luettavaa. Eräharrastajille sopivat hyvin Metsästys ja kalastus sekä Erä, kun taas automiehen suosikkeihin kuuluvat ainakin Tekniikan Maailma ja Tuulilasi. Golfin, veneilyn, rakentamisen ja moottoripyöräilyn ystäville on myös omat lehtensä.

Naisten mielenkiinnon kohteet ovat moninaiset, joten myös erilaisia lehtiä on tarjolla suuri määrä. Käsitöitä harrastaville iloa ja uusia ideoita tarjoavat varmasti Suuri Käsityö -lehti, Kauneimmat käsityöt ja Moda. Liikunnasta innostuneet saavat uusia treenivinkkejä esimerkiksi Fit-, Kunto Plus- ja Hyvä terveys -lehdestä.

Kaikkien suosikit

Aku Ankka on klassikkolehti, jonka kanssa kaikki lukutaitoiset voivat viettää riemukkaita hetkiä. Matkalehdet Mondo ja Matkaopas sisältävät upeita matkakertomuksia ja kiehtovia matkakuvauksia, ja ne sopivat vaikka koko perheen yhteisen loman suunnitteluun. Perheen yhteisiin harrastuksiin sopivat myös leivontalehdet MAKU ja Leivotaan. Tilaa koko perheelle lehti lahjaksi – tee määräaikaistilaus ja tutustu eri vaihtoehtoihin. Parhaat lehtitarjoukset löydät osoitteesta http://www.lehtitarjoukset.com.

Author: admin

Share This Post On