Kauppalehti ja muut talouslehdet

forbes-924140_1280Nykyään ekonomistille ja taloustieteestä kiinnostuneille on tarjolla suuri määrä lehtiä, joista valita. Kauppalehti ja muut talouslehdet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien saatossa talouden laajentuessa ja pörssikaupan kasvattaessa tärkeyttään. Kotimaista tarjontaa ei toistaiseksi ole valtavasti, joten monet lukevat myös ulkomaisia lehtiä. Onneksi kotimaan talouslehtikantakin kuitenkin on kasvanut viime aikoina.

Suosituin kotimainen talouslehti on todennäköisesti Kauppalehti. Se on seurannut alaa jo yli 100 vuoden ajan, ja on luotettu talousalan lehti Suomessa. Sitä suosivat niin alan opiskelijat kuin konkaritkin. Lehti on onnistunut pysymään ajan hermolla vuosikymmenien ajan, ja sen kokemus alalta on sille eduksi. Se on rakentanut luotettavan ja monipuolisen brändin, joka vetoaa eri ikäluokkiin.

Nykyisin lehti löytyy myös verkosta, sitä voi lukea osoitteessa http://www.kauppalehti.fi, missä löytyy myös useita muita ominaisuuksia. Verkkolehti on kaupan alalla kätevä, sillä kurssit ja suhdanteet voivat vaihdella hyvinkin nopeasti. Tietoa voi saada heti seuraamalla sivustoa mobiililaitteilla tai seuraamalla sivuston sosiaalisen median tilejä. Verkkosivuilta löytyy myös kiinnostavia yritysmaailmasta kirjoittavia blogeja, joita kirjoittavat useat alan ihmiset, sekä aktiivinen keskustelupalsta, jossa voi vaihtaa mielipiteitä erilaisista aihepiireistä.

Kauppalehti käsittelee alaa monipuolisesti suomalaisen sijoittajan näkökulmasta. Se tarjoaa kiinnostavimmat artikkelit sekä kotimaisia että ulkomaisia yrityksiä koskien, ja sivuaa myös useita yrityselämään kuten johtamiseen liittyviä aiheita. Juttuja löytyy myös politiikkaan liittyen, sillä monilla globaaleilla poliittisilla ilmiöillä ja paikallisillakin päätöksillä voi olla vaikutuksia markkinoihin. Juuri tämä monipuolisuus on Kauppalehden parhaita puolia.

Vaikka monia talouslehtiä ilmestyy kansainvälisillä markkinoilla, harva niistä tarjoaa luettavaa suomeksi. Mikäli englanti ei ole niin hyvä, tai haluaa lukea taloutta koskevia uutisia suomalaisesta näkökulmasta, ei ole montaa parempaa vaihtoehtoa kuin Talouslehti.

Kauppalehti ja muut talouslehdet tarjoavat tilaajilleen erilaisia etuja. Tarjouksiin kannattaa tutustua joko lehden omilta sivuilta tai kustantajan sivuilta. On myös mahdollista löytää muita sivustoja, joita tarjouksia vertaillaan tai listataan. Talouslehdistä kiinnostunut voi joko tilata lehden paperisena kotiinsa, tai nauttia digitaalisesta versioista tabletillaan tai vaikka mobiilina. Vaihtoehtoja kuluttajalle on nykyisiin useita – kannattaa siis tutustua ja vertailla.

Author: admin

Share This Post On