Nämä ovat suosituimmat naistenlehdet

Suomalaiset rakastavat aikakauslehtiä ja olemmekin yksi maailman eniten lehtiä lukevista kansoista. Erityisesti lehtiin uppoutuvat maamme naiset, jotka ostavat itseään hemmotellakseen kaupan hyllyltä lehden tai pari selailtavaksi kotona tai miksei reissulla ollessaan. Aikakauslehtiä voi myös lukea linja-autossa, terveysaseman odotustilassa tai kampaajalla; mahdollisuuksia lehtien lukemiseen on yllin kyllin. Onkin naisena äärimmäisen vaikea vastustaa ruokakauppojen kassojen yhteydessä olevia lehtihyllyjä, joissa naistenlehdet mainostavat sisältöään mitä kiinnostavimmin otsikoin. Suurin osa naisista päätyy nappaamaan ostoskärryyn lehden, jonka pariin käpertyä kotona.

Suomessa on poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen tarjonta erilaisia juuri naisille suunnattuja lehtiä. Tällä hetkellä voidaan sanoa, että Suomessa nämä ovat suosituimmat naistenlehdet: Eeva, Anna, Olivia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Me_Naiset, Demi, Fit, Kotiliesi, Avotakka ja lukuisat muut. Kukin lehti yrittää tavoitella tiettyä asiakaskuntaa lukijakseen. Esimerkiksi Kotiliesi käsittelee erilaisten kiintoisien tarinoiden ja kohtaloiden lisäksi kotiin liittyviä asioita kuten sisustusta, erilaisia ruokaideoita ja herkullisia reseptejä ja miksei neulontavinkkejäkin vedoten siten erityisesti äiteihin tai miksei kypsempäänkin sukupolveen. Olivia on uudehko naistenlehti, joka pyrkii tavoittamaan nuoretkin naiset. Se käsittelee suurelta osin nuoria aikuisia kiinnostavia teemoja kuten matkustamista, muotia, tapahtumia ja uraa. https://www.facebook.com/fit.fi puolestaan houkuttelee pariinsa erityisesti itsestään huolta pitäviä naisia, joille liikunta ja hyvinvointi ovat elämässä tärkeitä. Demi sen sijaan keskittyy hyvin nuoriin naisiin, lähinnä teini-ikäisiin ja sen jutut käsittelevät juurikin teinien elämää ja ajatuksia lähellä olevia asioita. Nämä ovat suosituimmat naistenlehdet Suomessa, mutta toki myös kansainvälisiltä markkinoilta löytyy valinnanvaraa.

Naistenlehdet antavat naisille mahdollisuuden irrottautua arjesta hetkeksi ja hengähtää aivan muissa maailmoissa. Ne tarjoavat tilaisuuden lukea muiden ihmisten mielenkiintoisista kohtaloista ja elämäntarinoista ja toki myös raottavat julkkisten salamyhkäisen elämän verhoa paljastaen kaikkein mehukkaimmat juorut. Vaikka Internet ja sen sadat uutissivustot, keskustelupalstat ja muut kiinnostavat sivusgirl-691105_1280tot vetävät naisia puoleensa, on vanhoissa kunnon naistenlehdissä jotain sanoinkuvaamattoman viehättävää ja puoleensavetävää. Jokaiselle naiselle löytyy juuri omimmalta tuntuva naistenlehti valtaisan tarjonnan seasta, jonka kanssa viettää mielellään tovin jos toisenkin. Suomessa naistenlehdillä onkin vankka tilaajakuntansa Internetistä huolimatta, ja lähes jokainen suomalainen nainen ostaa joko kaupan hyllyltä sillä hetkellä kiintoisimman lehden irtonumeron tai vaihtoehtoisesti tilaa säännöllisesti joka kuukausi kotiin ilmestyvän lehden.

Author: admin

Share This Post On