Lehtien tilajaalahjat ihastuttavat ja vihastuttavat

Jokainen on varmasti jossain vaiheessa elämäänsä törmännyt tilanteeseen, jossa lehtimyyjä soittaa ja esittää asiansa. Asia on muotoiltu niin, että sinut on valittu tietystä joukosta – ehkä olet joskus osallistunut arvontaan, tai kenties olet vain niin onnekas että juuri sinut valittiin miljoonien suomalaisten joukosta – ja nyt tämä tarjous näyttäisi olevan juuri sinulle sopiva.

Kuulostaako epäilyttävältä? No, syystäkin. Tämä on totta kai pelkkää myyntiretoriikkaa, ja samat asiat on toisteltu ystävällesi ja naapurillesi.

Mutta voiko tilauslahjoista olla aidosti hyötyä? Kyllä, myös hyviä lahjoja on olemassa. Tästä ristiriidasta johtuen lehtien tilajaalahjat ihastuttavat ja vihastuttavat.

Mitkä ovat huonoja lahjoja?

Ainakin sinun pitäisi olla varuillasi parissa tapauksessa. Jotkut lahjat on nimittäin suunniteltu niin, että vaikka saat aluksi jotain ilmaiseksi, päädyt lopulta maksamaan melko paljonkin. Jo klassiseksi esimerkiksi on noussut ilmaisia boksereita muka testaustarkoituksessa jakava firma. Bokserit saa kyllä ilmaiseksi, mutta jatkotilausta ei voi perua heti. Firma oli keksinyt että moni ihminen unohtaa perua jatkotilauksen koska sen perumista pitää odottaa viikkoja. Näin firma voi – täysin ehtojen mukaisesti ja laillisesti – lähettää uuden parin boksereita, joista asiakas tällä kertaa joutuu maksamaan kovan hinnan. Jotkut unohtavat perumisen useita kertoja ja päätyvät maksamaan lukuisia kalliita boksereita. Näin firma on tienannut sievoisan summan periaatteessa jakamalla ilmaisia lahjoja.

Koska myös lehdet toimivat usein samantapaisella logiikalla, ei ole ihme että lehtien tilajaalahjat ihastuttavat ja vihastuttavat.

Tarkasta lehtitilauksissa siis ehdot ja mieti, mitä ne tarkoittavat käytännössä. Mieti, muistatko oikeasti perua jatkotilauksen tai onko peruminen jotenkin muuten hankalaa.

Miten lahjat voivat sitten olla eduksesi?

Siitä syystä, että suuret media- ja lehtitalot voivat saada tiettyjä tuotteita massatarjouksilla hyvin edullisesti tai jopa kontaktiensa vuoksi ilmaiseksi. Lehdille myös postitukset ovat edullisia. Näin ollen mobile-791164_1280on täysin mahdollista saada laadukasta tavaraa ilmaiseksi tai hyvällä hinnalla.

Tutustu siis sääntöihin ja katso läpi tilauslahjat, joista voisi oikeasti olla sinulle hyötyä ja arvoa. Hyvä paikka tehdä tämä on http://www.lehtitarjoukset.com/tilaajalahjat. Jos molemmat osat ovat kunnossa, lehtien tilauslahjat voivat olla kelpo tapa tehdä hankintoja.

Author: admin

Share This Post On